The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Not: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina kucaki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

çoklukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Demetevler mahallesinde bulunan alışverişletmeme İtfaaiye müfredatına akla yatkın şekilde yangın cıkış bapsı bünyelması gerekmektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Özellikle santimantal ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve dışarıya dürüst açılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin vasat oluşturur.

Hassaten, Yangın Çıkış Kapısı acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page